Elävää akustista musiikkia joka kuukausi
VISPILÄN SOINTIKLUBI TUO TUNNELMAN IHOLLE

Ravintola Vispilä aloitti elävän musiikin klubi-illat salakapakassaan 10. joulukuuta 2016. Ensimmäisenä lavalle nousi yhdysvaltalainen Ken Stringfellow, joka tunnetaan The Posies -yhtyeestä sekä R.E.M.-yhtyeen kiertuemuusikkona. Stringfellow on huippumuusikko, joka taitaa monta soitinta.

Sointiklubi tuo Forssaan nimekkäitä huippumuusikoita pienissä kokoonpanoissa tai soolona. Sointi alkaa heti alkuillasta, joten esiintyjiä ei tarvitse odotella puolille öin. Klubipäivät voivat olla myös arki-iltoina.

Sointiklubi soi ravintola Vispilän alakerrassa, jossa pääset nauttimaan olohuonemaisesta tunnelmasta. Klubi-illoille myydään vain 80 lippua. Akustinen musiikki ja tiivis tunnelma pääsevät iholle asti!

Liput ostettavissa Tiketin kautta. Artistin esittelyn alla suora linkki oikealle sivulle, kun kyseisen artistin liput tulevat myyntiin.
Ovet Sointiklubille avautuvat tuntia ennen keikan alkua.

SointiKlubin kevääseen 2018 on luvassa loistavia artisteja Soolona. Päivitämme tulevat Klubi-illat sitä mukaan, kun saamme vierailijoden vahvitukset. Lippuja myydään Tiketin kautta.

KIITOS artisti vierailijamme loistavasta vuodesta 2017! Saimme huikeita elämyksiä.

Anssi Kela, Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen, Ismo Alanko, The Munsons, Tuomari Nurmio, Maarit ja Sami Hurmerinta, Jarkko Martikainen, Dj Bunuel ja Jonna Tervomaa, Tuomas Prättälä ja Markus Nordenstreng Tervomaassa.

 

 

Tuomari Nurmio - LA 26.8. - 38 €

Jarkko Martikainen - LA 14.10. - 26 €

Anssi Kela

Ninni Poijärvi

Ken Stringfellow

Ismo Alanko