Elävää akustista musiikkia joka kuukausi
VISPILÄN SOINTIKLUBI TUO TUNNELMAN IHOLLE

Ravintola Vispilä aloitti elävän musiikin klubi-illat salakapakassaan 10. joulukuuta 2016. Ensimmäisenä lavalle nousi yhdysvaltalainen Ken Stringfellow, joka tunnetaan The Posies -yhtyeestä sekä R.E.M.-yhtyeen kiertuemuusikkona. Stringfellow on huippumuusikko, joka taitaa monta soitinta.

Sointiklubi tuo Forssaan nimekkäitä huippumuusikoita pienissä kokoonpanoissa tai soolona. Sointi alkaa heti alkuillasta, joten esiintyjiä ei tarvitse odotella puolille öin. Klubipäivät voivat olla myös arki-iltoina.

Sointiklubi soi ravintola Vispilän alakerrassa, jossa pääset nauttimaan olohuonemaisesta tunnelmasta. Klubi-illoille myydään vain 80 lippua. Akustinen musiikki ja tiivis tunnelma pääsevät iholle asti!

Liput ostettavissa Tiketin kautta. Artistin esittelyn alla suora linkki oikealle sivulle, kun kyseisen artistin liput tulevat myyntiin.
Ovet Sointiklubille avautuvat tuntia ennen keikan alkua.

SointiKlubin syksyyn on luvassa loistavia artisteja Soolona. Päivitämme tulevat Klubi-illat sitä mukaan, kun saamme vierailijoden vahvitukset. Lippuja myydään Tiketin kautta.

 

Dj BUNUEL – Dj Long 18.11  -15 €

Saamme lisää väriä SointiKlubiimme myös Dj:n voimin! Nyt voimme sanoa, että ympyrä sulkeutuu kun saamme DJ Bunuelin paikalle. Hän soitteli 1980 – luvulla levyjä legendaarissa ravintola Loukussa, joka toimi samassa tilassa kuin nyt Vispilä ja SointiKlubi. Bunuel tunnettiin silloin nimellä Dj Long. Siihen aikaan Loukussa soitettiin selkeästi funkimpaa rytmiä ja jollain tavalla enemmän musiikki edellä kuin monessa aikalaisessaan. Saammekin kuulla muutaman ajattoman helmen, jotka silloin täyttivät tanssilattian.

Dj Bunuel juhlistaa tänä vuonna 40 vuotta dj:nä. Näihin vuosiin on mahtunut paljon erilaisia töitä mm. tuottamisesta ja juontamisesta radio- ja tv -ohjelmissa.  Toki levyjen soitto on kuitenkin pysynyt selkärankana hänen tekemisissään.

Dj Bunuel on musiikin suhteen utelias ja nälkäinen! Hänen keikkansa ovat hillitömiä ilotulituksia missä tuttu klassikko ja afrikkalainen rumpulevy tai elektrooniseen biittiin sekoitettu arabialainen rytmi lyövät kättä ja kuljettavat meitä ympäri maailmaa rytmin ehdoilla. Soittolistan sekaan mahtuvat vielä erikoiset versiot hyvistä biiseistä ja paljon ennenkuulumattomia helmiä!

Tästä Soundissa ollevaan juttuun.

Liput tästä!

to 14.12 JONNA TERVOMAA +

tuomoPRÄTTÄLÄ & markusNORDENSTRENG Tervomaassa  – 30 €

Tervomaa(laulu)-Nordenstreng(kitarat)-Prättälä(koskettimet) on kolmikko, joka keksi lyöttäytyä yhteen reilu vuosi sitten. Jonna Tervomaan komea ura on löytänyt tuoreen, kriitikoiden kiittelemän äänen uudella Ääni-albumilla, joka ilmestyi nyt syyskuussa. Tervomaa on aina kirjoittanut laulujensa sanat itse, säveltänytkin paljon, mutta uudella levyllä myös sävellykset ovat kokonaan naisen omaa käsialaa.

Tervomaa keikkailee isommalla kokoonpanolla ympäri Suomea koko loppuvuoden, mutta saapuu Forssaan riisutummassa muodossa, spesiaalilla kokoonpanolla. Pienemmät kokoonpanot ovat aina olleet Jonnalle tärkeä osa musiikillista vapautta. Riisutut, intiimimmät sovitukset vaativat esittäjältään vieläkin enemmän. Näillä trio-keikoilla seikkaallan Tervomaassa, Jonnan lauluissa. Ohjelmistoon kuuluu kappaleita kaikilta aikuisiän albumeilta. Rakastetuimpia hittejä ja harvinaisempiakin paloja.

Tuomo & Markus on voimakaksikko, joka tekee omaa musiikkiuraa myös rapakon toisella puolella.Heidän albuminsa Dead Circles julkaistaneen Amerikassa vielä tänä vuonna. Duo keikkailee siis myös kahdestaan ja Tuomo Prättälän sooloura jatkuu. Mutta tällä keikalla kyseessä on trio, jonka lauluvoima ja monipuolisuus versioivat nimenomaan Jonna Tervomaan kappaleita taas uudella, ennenkuulumattomalla tavalla. Jokainen esitys on ainutkertainen.

Liput tästä!

 

 

Tuomari Nurmio - LA 26.8. - 38 €

Jarkko Martikainen - LA 14.10. - 26 €

Anssi Kela

Ninni Poijärvi

Ken Stringfellow

Ismo Alanko