Elävää akustista musiikkia joka kuukausi
VISPILÄN SOINTIKLUBI TUO TUNNELMAN IHOLLE

Ravintola Vispilä aloitti elävän musiikin klubi-illat salakapakassaan 10. joulukuuta 2016. Ensimmäisenä lavalle nousi yhdysvaltalainen Ken Stringfellow, joka tunnetaan The Posies -yhtyeestä sekä R.E.M.-yhtyeen kiertuemuusikkona. Stringfellow on huippumuusikko, joka taitaa monta soitinta.

Sointiklubi tuo Forssaan nimekkäitä huippumuusikoita pienissä kokoonpanoissa tai soolona. Sointi alkaa heti alkuillasta, joten esiintyjiä ei tarvitse odotella puolille öin. Klubipäivät voivat olla myös arki-iltoina.

Sointiklubi soi ravintola Vispilän alakerrassa, jossa pääset nauttimaan olohuonemaisesta tunnelmasta. Klubi-illoille myydään vain 80 lippua. Akustinen musiikki ja tiivis tunnelma pääsevät iholle asti!

Liput ovat varattavissa osoitteesta: forssa@vispila.fi
Varatut liput lunastettava puoli tuntia ennen keikkaa. Ovet Sointiklubille avautuvat tuntia ennen keikan alkua.

TULEVAT KEIKAT:

 

The Munsons 29.4 kello 20.00 – liput 20 €!

The Munsons on Tommi Vikstenin ja Melrosen Tokelan muodostama duo, jossa kaverukset pääsevät soittamaan ja laulamaan rakastamaansa musiikkia. Ohjelmistoon kuuluu mm: Countrya, Rock-a-Billya, Western Swingia, Rhythm ’n’ Bluesia, Hillbillya, Rock’n’Rollia, 50 luvun poppia kun myös ”erilaisempaa” materiaalia esim: ZZ Toppia tai Queens of the Stone Agea. Valtaosa kappaleista esitetään kaksiäänisesti stemmoissa laulaen ja säestys tapahtuu kahden kitaran voimin.

Ovet Klubille aukeaa kello 19.00 ja The Munsons aloittaa soiton kello 20!

 

 

Joensuu Riihimäki – 27.5. – Vapaa pääsy yhteistyössä JobParin kanssa

Sointiklubi ja JobPari tarjoavat kuumaa ja hikistä blues-rockia kesän avaukseksi. Koska paikkoja on rajoitetusti niin varaa paikkasi osoitteesta: forssa@vispila.fi

Joensuu Riihimäki on turkulainen, kaksi albumia julkaissut roots rock/americana -yhtye. Bändin musiikissa yhdistyy singer-songwriter-perinne bändivetoiseen roots rockiin.  Bändi on keikkaillut aktiivisesti kotimaassa sekä mm. Virossa, ja sen molemmat albumit (’Greetings From The Edge Of The World’ 2015 ja ’Where’s The Fire, John?’ 2016) ovat olleet arvostelumenestyksiä. Radiossa Joensuu Riihimäki on soinut mm. Kantritohtori Teppo Nättilän ohjelmissa.

Sointiklubilla Joensuu Riihimäki esiintyy kokoonpanolla:
Sami Joensuu – Laulu, akustinen kitara, huuliharppu ja banjo
Kari Riihimäki – Sähkökitara ja akustinen kitara
Moilu Moilanen -perkussiot ja taustalaulu

Virallinen kotisivu www.jrofficial.fi

 

JULKAISEMME ENSI SYKSYN ARTISTIT TOUKOKUUN AIKANA!

Anssi Kela - 28.1. - 27 €

Ninni Poijärvi – 4.3. – 25 €

Ismo Alanko – 5.4. – 38 €

The Munsons – 29.4. – 20 €

Joensuu Riihimäki – 27.5.