Elävää akustista musiikkia joka kuukausi
VISPILÄN SOINTIKLUBI TUO TUNNELMAN IHOLLE

Ravintola Vispilä aloitti elävän musiikin klubi-illat salakapakassaan 10. joulukuuta 2016. Ensimmäisenä lavalle nousi yhdysvaltalainen Ken Stringfellow, joka tunnetaan The Posies -yhtyeestä sekä R.E.M.-yhtyeen kiertuemuusikkona. Stringfellow on huippumuusikko, joka taitaa monta soitinta.

Sointiklubi tuo Forssaan nimekkäitä huippumuusikoita pienissä kokoonpanoissa tai soolona. Sointi alkaa heti alkuillasta, joten esiintyjiä ei tarvitse odotella puolille öin. Klubipäivät voivat olla myös arki-iltoina.

Sointiklubi soi ravintola Vispilän alakerrassa, jossa pääset nauttimaan olohuonemaisesta tunnelmasta. Klubi-illoille myydään vain 80 lippua. Akustinen musiikki ja tiivis tunnelma pääsevät iholle asti!

Liput ostettavissa Tiketin kautta. Artistin esittelyn alla suora linkki oikealle sivulle, kun kyseisen artistin liput tulevat myyntiin.
Ovet Sointiklubille avautuvat tuntia ennen keikan alkua.

MARZI NYMAN 19.10 KELLO 20.00

Kitaristi Marzi Nymanin uusi sooloalbumi Kelluva katedraali julkaistaan 12.10.2018 vain viikkoa ennen kuin saamme Marzin SointiKlubillemme.

Levyn ytimen muodostaa Marzin trio, jossa hänen hänen kanssaan soittavat rumpali Anssi Nykänen ja basisti Harri Rantanen. Marzi esiintyy levyllään sekä kitaristina että laulajana.

Marzi aloitti albumin parissa työskentelyn jo vuonna 2007, vain vuosi sen jälkeen, kun hän julkaisi Teosto-palkitun esikoislevynsä. Hän on säveltänyt ja sanoittanut Kelluva katedraali -levynsä kappaleet itse lukuun ottamatta Arto Mellerin Hui-hai hullu akka -runoon sävellettyä kappaletta.

Levynsä nimestä Marzi kertoo seuraavaa: “Levyn nimi Kelluva katedraali on itselleni monikulmainen. Yhtäältä se liittyy rakentamiseen: levyä on rakennettu kuuluisalla Iisakin kirkko -metodilla, kerros kerrokselta. Tähän liittyy myös Tommy Hellstenin minua inspiroinut ajatus siitä, että luominen on aina katedraalin rakentamista maailmankaikkeuden uloimmalle reunalle, jossa ei ole vielä mitään muuta kuin tyhjyys; että tottakai se on pelottavaa. Toisaalta olen rakentanut levyä niin kauan, juuri jotta se olisi kevyt; niin kevyt, että se kelluu. Kellumiseen liittyy myös ajatus virtaamisesta. Omiin korviini levyssä on korkeat holvit, mutta se on jatkuvassa virtauksessa.”

Kelluva katedraali -levyn monipuolisia tekstejä Marzi taustoittaa seuraavasti: ”Olen kirjoittanut niin rehellisiä ja henkilökohtaisia tekstejä kuin olen osannut. Uskon, että muisti määrää elämäämme siten, että monet tärkeimmistä ihanteistamme syntyvät hyvin varhain. Aina kun yritän tehdä jotain merkittävän uutta ja erilaista, huomaan kuitenkin pyrkiväni samoihin ihanteisiin, jotka syntyivät jo aika nuorena, vielä asuessani pikkukaupungissa, kuullessani jotain värisyttävää ensimmäistä kertaa. Siihen pikkukaupungin pienessä makuuhuoneessa syntyneeseen tapaan luoda omia todellisuuksia, sävellyksiä ja lauluja pohjaa myös näiden laulujen syntyprosessi. Samaa haurautta ja rehellisyyttä haluan vaalia, sillä uskon että siinä on voimaa.”

Komean, kirjanmallisen levyn voi tilata ennakkoon Levykauppa Äxästä:
https://www.levykauppax.fi/artist/nyman_marzi/kelluva_katedraali/#598415

LIPUT KEIKALLE MYYDÄÄN TIKETISTÄ. Liput tulevat myyntiin viikolla 39.

 

PAULI HANHINIEMI – RAUHALA MAD 30.11 KELLO 22.00

MAD on herrojen ”Melko Akustinen Duo”, joka soittaa poimintoja ensinmainitun lauluista Kolmannen naisen, Perunateatterin ja Hehkumonkin ohjelmistoista. Hanhiniemi-Rauhala MAD on esiintynyt muutaman vuoden ajan harvakseltaan ja ehkä siksi parivaljakon esiintymisessä on aistittavissa usein hilpeää seikkailuhenkeä. Akustisen kitaran ja kontrabasson yhteistyö kruunataan Melko Sointuvalla kaksiäänisellä laululla; ”Jätkillä on konsepti kunnossa!”

LIPUT MYYDÄÄN TIKETISTÄ. Liput myyntiin viikolla 39.

Ken Stringfellow

MAD 30.11 KELLO 22.00

MARZI NYMAN 19.10 KELLO 20.00